Säkerhetsdörrar för utomhusbruk och entrépartier

Säkerhetsdörrar som står emot hårt väder och håller i alla tider

Säker Bostad erbjuder säkerhetsdörrar anpassade för att tåla väder och vind med marknadens lägsta U-värde för ståldörrar (0,95). Dessutom har våra säkerhetsdörrar ett mycket bra inbrottsskydd. Vår utomhusdörr är en kombination av en klassisk säkerhetsdörr och en vanlig trädörr som du kan anpassa efter dina behov och ditt hus.

Säker Bostad erbjuder säkerhetsdörrar anpassade för villor, radhus och loftgångar med ett lågt u-värde. Dörrar som klarar väderpåfrestningar och skyddar mot inbrott. Samtidigt är våra utomhusdörrar en kombination av en klassisk säkerhetsdörr och en vanlig trädörr. Våra utomhusdörrar kan tillverkas i ett oändligt antal utföranden med dörrspeglar och fönster med säkerhetsglas. De kan göras i olika träslag och med olika spårningar. Som kund har du möjlighet att skräddarsy dörren efter just dina önskemål samtidigt som du behåller den höga säkerhetsnivån genomgående.

 

Kontakta oss

Pardörrar och specialanpassade säkerhetsdörrar

Säkerhetsdörrar med glas

Entrépartier och säkerhetsdörrar för utomhusbruk

Vanliga frågor och svar om säkerhetsdörrar för utomhusbruk och entrépartier

Vad kostar en säkerhetsdörr för utomhusbruk?

Priset beror alltid på utförande och eventuella tillval. Kontakta oss med just dina önskemål så kan vi komma med en snabb prisuppskattning.

Går det även att specialanpassa dörrar för utomhusbruk?

Absolut, du har stora möjligheter att skapa identitet med din dörr eller återskapa utseendet från din gamla originaldörr. Kontakta oss om du vill veta mer.

Vill du se teknisk information?

Klicka här