Tidstypiska säkerhetsdörrar för lägenheter

Vi är specialister på att återskapa dörrar från olika stilar och epoker

Säker Bostad tillverkar och levererar säkerhetsdörrar med olika typer av dörrspeglar, lastningar och ådringsmålningar. Våra duktiga snickare är specialister på att återskapa den genuina och tidstypiska känslan av en gammal vacker trädörr och applicera samma känsla på en ny säkerhetsdörr. Detta hantverk gör att den nya säkerhetsdörren smälter in i ditt trapphus och bidrar till en vacker helhet. Vi strävar alltid efter att utforma den nya säkerhetsdörren på ett sätt som gör att man inte ser skillnad på om det är en gammal trädörr eller en kraftig säkerhetsdörr. En inbrottstjuv märker dock skillnaden direkt.

Kontakta oss

Laminerade spegeldörrar

Lackerade och målade spegeldörrar

Dekorationsmålade säkerhetsdörrar

Vanliga frågor och svar om tidstypiska säkerhetsdörrar för lägenheter

Hur fungerar det om jag vill återskapa en dörr?

Du kontaktar oss så gör vi ett hembesök. Detta besök gör att vi kan dokumentera dörren och komma med ett förslag på vad en modern dörr i samma stil kommer att kosta.

Måste jag ge upp säkerhetsaspekten om jag vill ha en dörr som ser gammal ut?

Nej! Det vi gör är att kombinera ett modernt inre och modern säkerhet med en yta och ett skal som ser ut precis som originalet.

Fixar ni alla slags stilar?

Det finns en mängd olika stilar och arkitekturriktningar i svenska trapphus och det är därför svårt att lova något innan vi sett just ditt. I regel fixar vi dock mesta tack vare våra skickliga hantverkare. Se våra referenser för exempel och kontakta oss gärna om du har en specialförfrågan.

Vad kostar en tidstypisk säkerhetsdörr?

En tidstypisk dörr kan se väldigt olika ut och priset beror alltid på utförandet, hantverket som krävs och eventuella tillval. Kontakta oss med dina önskemål så kan vi komma med en snabb prisuppskattning.

Vill du se teknisk information?

Klicka här