Moderna säkerhetsdörrar för alla slags lägenheter

Vilken säkerhetsdörr passar bäst till just din lägenhet?

Nedan hittar du några av de absolut vanligaste säkerhetsdörrarna för lägenheter. Alla våra dörrar kombinerar den senaste säkerhetstekniken och låsteknologin med ett stilrent utseende och hög kvalitet. Det här är dörrar med marknadsledande säkerhet och ljudreduktion som kan anpassas till ditt hus och din lägenhet. Tveka inte att höra av dig om du vill ha svar på dina frågor eller behöver en riktig speciallösning, vi löser det mesta!

Laminerade moderna säkerhetsdörrar

Lackerade och målade säkerhetsdörrar

Säkerhetsdörrar med faner

Vanliga frågor och svar om säkerhetsdörrar för lägenheter

Vilka är de största fördelarna med att skaffa en säkerhetsdörr.

En säkerhetsdörr har många fördelar, men det vi framförallt vill framhäva är inbrottsskyddet, brandsäkerheten och ljudreduktionen. En modern säkerhetsdörr skyddar mot inbrott, brand och stänger ute oönskade ljud.

Hur lång tid tar det att montera en säkerhetsdörr?

En montering går på några timmar. Skulle det uppstå några skador i samband med monteringen ser vi till att åtgärda dessa snarast.

Vad kostar en säkerhetsdörr?

Priset beror alltid på utförande och eventuella tillval. Kontakta oss med dina önskemål så kan vi komma med en snabb prisuppskattning.

Vad händer med den gamla dörren?

I samband med installationen av den nya säkerhetsdörren tar vi med din gamla dörr.

Får jag en billigare hemförsäkring om jag installerar en säkerhetsdörr?

Inte alla, men de flesta försäkringsbolag brukar erbjuda en rabatt om du byter till en säkerhetsdörr. Helt logiskt med tanke på att inbrottsrisken minskar väsentligt.

Måste en modern säkerhetsdörr se modern ut?

Våra säkerhetsdörrar kombinerar modern teknik med massor av utföranden och valmöjligheter. Vi kan erbjuda dig en dörr som ser ut som husets originaldörrar och som plockar upp alla tidstypiska detaljer.

Vill du se teknisk information?

Klicka här