Säkerhetsdörrar för lägenhet, villa och lokal

Anpassade säkerhetsdörrar efter ditt hus och dina behov

Säker Bostad erbjuder marknadens säkraste dörrar för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, organisationer och företag. Hos oss kan du välja mellan allt från släta och enkla dörrar till specialanpassade säkerhetsdörrar. Hos oss finns det ingen motsats mellan tryggt och snyggt. Med modern låsteknik och klassiskt hantverk levererar vi snygga säkerhetsdörrar som både passar dagens modernare hus och smälter in i äldre fastigheter. Kontakta oss om du har några frågor, vill ha ett prisförslag eller ett kostnadsfritt hembesök.

Kontakta oss

Säkerhetsdörrar för alla miljöer

Säkerhetsdörr LSC Standard

Säkerhetsdörr LSC Tidstypisk

Säkerhetsdörr DELTA Utomhusbruk

Att välja rätt dörr

Att byta till en säkerhetsdörr kan vara en livsviktig investering och det är alltid ett utmärkt skydd mot inbrott, brand och störande ljud. Att välja rätt säkerhetsdörr och rätt leverantör kan kännas som en svår process. Vi är därför lika mycket  ett bollplank som en dörrleverantör. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi anpassar oss efter dina önskemål och till din budget. Vi börjar alltid med ett hembesök där vi undersöker förutsättningarna för montage och där du får möjlighet att ställa frågor. Tillsammans kommer vi fram till en passande lösning där vi sedan presenterar ett kostnadsförslag som du får ta ställning till i lugn och ro.

Varför ska du köpa en dörr av Säker Bostad?

Säkerhetsdörrar med marknadens säkraste lås

Mottar 52783 är ett klass 7-lås som håller ovälkomna besökare ute. Idag det också det överlägset starkaste tillhållarlåset på marknaden. Detta kompletteras med ett vanligt Assalås som huvudlås.

Säkerhetsdörrar med marknadens bästa ljudreduktion

Med 42db ljudisolering som standard stoltserar Säker Bostad med marknadens tystaste säkerhetsdörr. Detta medför upp till fyra gånger så hög ljudreduktion som andra säkerhetsdörrar. Vi kan även uppgradera till hela 45db.

Säkerhetsdörrar med marknadens lägsta U-värde

Med ett U-värde på bara 0.95 erbjuder Säker Bostad den säkerhetsdörr som har lägst U-värde av samtliga ståldörrar på marknaden. Det är både energisparande och bekvämt.

Brand- och brandgastäta säkerhetsdörrar

Brandsäkerhet är livsviktigt om olyckan skulle vara framme. Vi följer alla gällande lagar och regler kring detta. Med en säkerhetsdörr från Säker Bostad kan du vara trygg med att varken rök, eld eller brandgas tar sig igenom din dörr.

Säkerhetsdörrar med ett slitstarkt ytskikt

Säker Bostads säkerhetsdörrar är som standard försedda med en laminerad MDF-skiva både på in- och utsidan. Detta skapar en genuin träkänsla och ett mer slitstarkt ytskikt.

Enkelt underhåll av din säkerhetsdörr

Vi erbjuder en unik möjlighet att göra panelbyten som medför stora kostnadsbesparingar om dörren i framtiden skulle skadas då du slipper byta ut hela dörren.

Egna montörer säkerställer högsta kvalitet

Vi använder våra egna montörer för att säkerställa att din nya säkerhetsdörr installeras på ett korrekt sätt. Skulle det uppstår skador i samband med ett montage ansvarar vi alltid för att återställa miljön.

Egna målare som lyfter hela trapphusmiljön

Vi har egna målare som skapar ett tidstypiskt och hantverksmässigt uttryck för din dörr. Arbeten som håller mycket hög kvalitet och skapar en enhetlig trapphusmiljö.

Beprövat inbrottsskydd som överlistar tjuven

De flesta inbrotten i lägenheter sker genom dörren. En trädörr kan enkelt brytas upp på några sekunder. Med en säkerhetsdörr från Säker Bostad kommer tjuven inte in genom dörren och väljer oftast att inte ens försöka. Ingen har lyckats att bryta sig in i en Säker Bostad-dörr.

Ett bra slutresultat är viktigt för oss. Här är några säkerhetsdörrar som vi har levererat och monterat.