För fastighetsägare

Ett smart val och en smidig lösning för alla fastighetsägare

Vi på Säker Bostad är proffs på säkra dörrar och vet vad en säkerhetsdörr kan göra för tryggheten och hemkänslan i ett hus eller en förening. Dörren ökar säkerheten markant vid brand och förhindrar de flesta inbrott. Dessutom har våra dörrar en riktigt bra ljudreduktion och täthet – de stänger ute både oljud och matos. En annan stor fördel med Säker Bostad är att vi kan ta hand om allt. Vi sköter både planering, montering och eventuellt efterarbete. Allt för att kunna erbjuda dig en så smidig lösning som möjligt.

 

Vi har höjt standarden för standarddörrar

Vår standarddörr sätter standarden. Säker Bostads Klass 3-dörr har ett ledande inbrottsskydd och marknadens bästa ljudreduktion. Den 68 mm tjocka dörren absorberar upp till 42 decibel och ökar både trivseln och tryggheten hemma. Dessutom är vår Klass 3-dörr ovanligt tät. Här läcker varken matos eller cigarettrök in.

Läs mer om våra dörrar >

Vi är med innan, under och efter installationen

Säker Bostad gör allt från att leverera enskilda dörrar till totalentreprenad för omfattande trapphusrenoveringar. Flexibiliteten är ett stort plus och du ska alltid känna att det är era behov som avgör omfattningen. Säker Bostad tror också på god och personlig service.

Vi är med från den inledande planeringen och fram till långt efter det att installationen är klar. Vi är ett bollplank som gärna svarar på frågor, tar hand om alla moment under installationen och ser till att eventuella fel och klagomål åtgärdas så snabbt som möjligt. När du anlitar oss slipper du onödig projektledning och får en partner som tar ansvar.

Ska du byta dörrar i din fastighet? Kontakta Håkan Alkell!

Mail: haal@sakerbostad.se Tel: 08-400 25 271

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Vill du veta mer om våra dörrar?

LSC RC3

Säker Bostad Motståndsklass 3

Inbrottsklass: 3
Ljudreduktion: 42db
Brandskydd: 30min

LSC RC4

Säker Bostad Motståndsklass 4

Inbrottsklass: 4
Ljudreduktion: 45db
Brandskydd: 60min

Delta

Säkerhetsdörr för utomhusbruk

Inbrottsklass: 3
Ljudreduktion: 42db
U-värde: 0.95
Bruten köldbrygga