Om Säker Bostad

Säker Bostad är en stilsäker leverantör av marknadens säkraste säkerhetsdörrar

Vi är det säkra valet

Säker Bostad är det självklara valet för dig som vill installera en säkerhetsdörr, renovera ett trapphus och förbättra säkerheten hemma. Vi är en helhetsleverantör som kan leverera allt från enstaka säkerhetsdörrar till hela trapphus som är tidsenligt och hantverksmässigt renoverade. Hos oss behöver du inte välja mellan tryggt eller snyggt. Vi kombinerar traditionellt hantverk och känsla för stil med ett säkerhetstänk och den senaste säkerhetstekniken. Vi tror på kreativa lösningar, stor yrkesskicklighet och ett personligt engagemang.

Högsta möjliga säkerhet till bästa möjliga pris

För oss är det viktigt att alltid vara i fas med våra kunders behov och önskemål. Vi sätter alltid dig som kund i centrum och tar fram lösningar som passar dina krav och din ekonomi. Hos oss får du högsta möjliga säkerhet till bästa möjliga pris. Säkerhet anpassad till dina krav och ditt trapphus. Som kund hos oss kan du känna dig trygg, vi ansvarar för allt under processen och tar hand om hela entreprenaden. Skulle något bli fel åtgärdar vi det snabbt och har du några frågor finns vi där för dig både innan, under och efter monteringen.

Lediga tjänster

Montörer av säkerhetsdörrar i Stockholmsregionen

Säker Bostad söker nu montörer av säkerhetsdörrar som gillar utmaningar, speciellt att lyfta upp och montera en rejäl säkerhetsdörr. Arbetet som dörrmontör är flexibelt och socialt. Du jobbar i team som servar våra kunder med marknadens bästa produkter. Så var beredd på ovanligt nöjda kunder och mycket ryggdunk! Våra förväntningar: Att du har erfarenhet av […]

Läs mer & ansök

Några av våra nöjda kunder: