Inbrottsjour dygnet runt

När du haft inbrott finns det några saker du ska göra och tänka på. Genom att kontakta Säker Bostads inbrottsjour på 08-400 25 006 får du hjälp med det mesta som rör en ny dörr och hemmets säkerhet. Vår inbrottsjour hjälper dig med snabb uppsäkring av lägenheten, även under kvällar, helger och nätter. Vi erbjuder en låssmed och installerar en ny säkerhetsdörr inom 24 timmar. Vår jour anlitar Securitas Jourmontör och samarbetar med HSB.

 

Akuta ärenden

Vår jour finns även till om du har ett akut problem med din dörr, exempelvis om du har tappat bort nycklarna, eller av annan anledning inte kan komma in eller ut genom din säkerhetsdörr

Inbrott? Såhär gör du!

1. Gör en anmälan hos polisen

Har du blivit utsatt för inbrott bör du anmäla det till polisen så fort som möjligt så att eventuella spår på brottsplatsen inte hinner försvinna. Vid ett pågående inbrott ring 112 annars gör du en anmälan via 114 14 eller på polisens hemsida.

2. Kontakta ditt försäkringsbolag

Informera sedan ditt försäkringsbolag om vad som har hänt och att du genast behöver ett godkännande för att kunna vidta åtgärder som att säkra upp dörren tillfälligt samt ersätta den skadade dörren med en ny säkerhetsdörr.

3. Ring Säker Bostads inbrottsjour

Säker Bostads inbrottsjour når du på 08-400 25 006. Vi guidar dig vidare och hjälper till med att säkra upp ditt hem både tillfälligt och långsiktigt. Via vår samarbetspartner Securitas Fastighetsjour kan du få hjälp dygnet runt. Dessutom byter vi snarast möjligt ut din skadade dörr till en säkerhetsdörr.

Inbrottsjour, dygnet runt: 08-400 25 006

Inbrottsjourens samarbetspartners